Doe je cursus Spaans in Spanje bij Giralda Center

Spaanse taalschool in Sevilla. Leren en plezier hebben.

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Spaans onderwijs op de beste locatie van Sevilla.

Cursussen Spaans in Sevilla, Spanje. Wij bieden 14 soorten cursussen Spaans.

Een spannende onderdompeling in de Spaanse cultuur en life style.
Spaans leren en plezier hebben.

Are you curious to know what our Spanish classes are like? Check them out.

Take advantage of the best prices in Seville.

NO ENROLMENT FEE | NO BOOK FEES
On top of your course, we give you 8 extra hours of afternoon or evening activities per week, FREE, so you get the most out of your stay in Seville.

30 jaren Spaans onderwijs

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Spaans onderwijs en duizenden tevreden studenten. Wij zijn trots op ze. Bedankt!

ENJOY SEVILLA!

All our Courses include:

8 hours of cultural activities per week.

A weekend activity on Saturday.

FREE OF CHARGE!

Want to learn more?

The 2016 Excellence Award

Giralda Center´s Students
have rated your overall service as excellent.

Alles over onze Spaanse school in Spanje

Giralda Center Spanish House is een talenschool gelegen in de historische wijk van Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, Spanje. Sinds 1983 zijn zij gespecialiseerd in het onderwijzen van vreemde talen.

Meer informatie over onze school

Giralda Center is gelegen in het hart van Sevilla

Ons centraal gelegen gebouw kijkt uit op de Murillo tuinen (Jardines de Murillo) en de muren van de paleistuinen (Royal Alcázar), op steenworp afstand van de  universtiteit.

Kleine groepen en klassen

Maximum 10 studenten per groep in al onze cursussen Spaans ter bevordering van de spreekvaardigheid  en persoonlijke aandacht afgestemd op de behoeften van de student.

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Spaans onderwijs

Sinds 1983 hebben wij aan duizenden studenten uit meer dan 35 verschillende landen  Spaans onderwijs gegeven.

Grote verscheidenheid aan cursussen Spaans

Cursussen aangepast aan elke student, profiel, variërend van tieners (13-16) tot volwassenen (17-65+). Giralda Center heeft voor ieder wat wils.

Ons schoolgebouw

18 ruime klaslokalen, dakterras, prachtige tuinen in de omgeving en een perfecte omgeving voor communicatie en studeren.

Ons culturele programma en excursies

Geniet van het beste van Sevilla en Zuid-Spanje in je vrije tijd: bezienswaardigheden, monumenten, gastronomie, landschap en stranden.

Al onze cursussen Spaans in Spanje

Onze stijl van lesgeven is gebaseerd op constante communicatie gericht op situaties in de praktijk.

Dit is onze meest populaire cursus Spaans intensief. Het is een evenwichtige optie die garant staat voor een snelle vooruitgang in alle aspecten van de Spaanse taal: begripvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Tergelijkertijd krijg je de mogelijkheid om in je vrije tijd in de namiddag te genieten van alles wat Sevilla je te bieden heeft.

Als je er echt serieus over denkt om Spaans te studeren en meer praktijkervaring wilt opdoen, omvat deze cursus 5 of 10 uur/week extra lessen in de namiddag in zeer kleine groepen. Dit is ook een goede optie voor als je verblijf in Spanje kort is en je het beste uit je tijd wilt halen.

Combineer de intensieve lessen in de ochtend met de voordelen van de op maat gemaakte één op één lessen in de middag waar je zelf de inhoud beslist.

In deze cursus combineer je onze intensieve cursus in de ochtend terwijl je het algemene gebruik van het Spaans verbeterd , met extra één op één lessen in de namiddag, gericht op zakelijk Spaans: Spaans voor in het bedrijfsleven, recht, medisch of vertalen.

Als onderdeel van het Instituto Cervantes, netwerk van erkende centra en lid van FEDELE, is Giralda Center ook onderzoekscentrum voor de DELE diploma examens: wij bieden 2 verschillende soorten cursussen ter voorbereiding op het DELE examen: gecombineerde cursussen gedurende het hele jaar of strikt intensieve voorbereidingscursussen die slechts 2 weken vóór de examendatum zullen aanvangen.

Particuliere één op één Spaanse lessen, beschikbaar gedurende het hele jaar, waarbij jezelf het aantal uren, data en inhoud beslist. Een volledig op maat gemaakte cursus die voldoet aan je specifieke behoeften.

Een geweldige aanvulling op je persoonlijke leerervaring: na je cursus Spaans intensief in de ochtend kun je in de middag extra lessen nemen naar eigen keuze: Kooklessen, flamenco workshops en een culturele onderdompeling zijn enkele opties die we te bieden hebben

De beste manier om je Spaans te verbeteren in een professionele omgeving en tergelijkertijd werkervaring op te doen binnen bedrijven en organisaties in Sevilla op het gebied van: toerisme, hostess, communicatie, recht, medisch, onderwijs, NGO´s en marketing.

Spanje is marktleider op het gebied van het hotelwezen, met prestigieuze Spaanse hotelketens wereldwijd. Giralda Center biedt je de mogelijkheid betaalde werkervaring op te doen in het hotelwezen zowel op het vasteland van Spanje als de Balearen en Canarische Eilanden gedurende het hele jaar.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die aan de Spaanse universiteit willen studeren na de middelbare school (in hun land van herkomst). Giralda Center biedt een speciaal voorbereidingsprogramma aan verdeeld in twee delen: taaltrainingen en een cursus ter voorbereiding op het toelatingsexamen aan de universiteit.

Wij merken dat elk jaar steeds meer en meer families op vakantie gaan naar Spanje en gezamelijk Spaanse lessen nemen. Giralda Center biedt je accomodatie aan naar keuze in het centrum van Sevilla. Wij bieden solide ervaring met aangepaste cursussen Spaans gecombineerd met culturele activiteiten. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Giralda Center heeft aanzienlijke ervaring in het organiseren van cursussen Spaans voor scholen, onderwijsinstellingen en universiteiten. Wij organiseren op maat gemaakte programma´s volgens de behoeften van je organisatie of bieden de mogelijkheid de studenten te laten integreren in onze intensieve cursussen Spaans. Wij regelen accomodatie, verzekering, culturele programma´s, reizen en andere diensten die je nodig hebt tijdens je verblijf in Spanje.

Deze optie geeft je de mogelijkheid één van onze cursussen Spaans Intensief te volgen in de ochtend en als Au pair te gaan werken bij een Spaanse familie in Sevilla.

Giralda Center heeft ruime ervaring in het verzenden van zeer ervaren professionele Spaanse docenten naar het buitenland en het uitvoeren van een totale culturele onderdompeling zoals in Spanje ter plaatse.

Spanish courses in Spain

Start je cursus Spaans in Spanje iedere maandag

We zijn geacreditteerd door het Instituto Cervantes, een garantie van academische kwalitiet.

Accreditaties en samenwerkingovereenkomsten

CervantesAls onderdeel van het Instituto Cervantes, netwerk van erkende centra, en lid van FEDELA, is Giralda Center ook onderzoek centrum van de DELE examens.

Wij bieden twee verschillende soorten formaten aan ter voorbereiding op het DELE examen: gecombineerde cursussen gedurende het hele jaar of een intensieve cursus die precies twee weken voor de examendatum zal aanvangen.

Meer informatie

Universidad de Sevilla
Fedele
Ees
Csn
Español en Andalucía
Instituto Cervantes

Giralda Center

Wij geloven in mensen en in dat wat ze uniek maakt.

Wij staan voor creativiteit in de klas.

Wij streven ernaar je de beste ervaringen te bieden.

Wij halen de meeste voldoening uit de vooruitgang van onze studenten.

Betrokkenheid, enthousiasme, innovatie en hard werken zijn de kenmerken van onze school.

Om al deze redenen kijken wij ernaar uit je te mogen ontmoeten.

Kies voor Giralda Center!!!

Meer weten over ons

Wij zijn gelegen in het historische centrum van Sevilla

Avda. Menéndez Pelayo 16, 41004, Sevilla. Spanje

Giralda Center map

Onze omgeving

Giralda Center map