STAP 1:

vul het online registratieformulier in op de volgende link:

Vul het formulier volledig in

Kies de begin- en einddatum van je cursus, welke cursus je wilt volgen en wat voor soort accommodatie, als je wilt dat wij dit voor je regelen.

Geef aan welk niveau Spaans je beheerst, zodat we je bij aankomst in de juiste groep kunnen plaatsen. Je maakt zo wie zo een online test aan het einde van je registratie en een mondelinge test bij de start van de cursus.

Er is een commentaarveld rechts onderaan het formulier. Hier kun je speciale verzoeken aangeven voor de cursus en evt. accommodatie. Bijvoorbeeld: aanvraag voor rookvrije accommodatie, speciale diëten (als je voor onderdak incl. maaltijden kiest), specifieke doelstellingen voor jouw cursus, enz.

Wanneer we het ingevulde aanvraagformulier ontvangen, zullen wij contact met je opnemen met een bevestiging van de reservering.

STAP 2:

Om de inschrijving te voltooien, dien je een aanbetaling van €100,- voor aanvang van de cursus te sturen en €25,- voor de reservering van onderdak , indien je deze bij ons hebt geboekt.

Betaalmethoden:

Op onze website via online betaling..

Bankoverschrijving (alle transferkosten zijn voor de student):

Bankgegevens aan:

Begunstigde: SPANISH HOUSE IDIOMAS S.L
Rekeningnummer: 2100 2104 11 0200311892
IBAN-code: ES 69 2100 2104 1102 0031 1892
Swift Code: CAIXESBBXXX
Bank: La Caixa
Adres van de Bank: Calle Sierpes 85, 41004 Sevilla, España

STAP 3:

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging en de factuur. De rest van de betaling dient een week voor aankomst op onze school voldaan te zijn.

Ook sturen we de link van de niveau test en belangrijke informatie over je aankomst in Sevilla en de eerste dag van de les.

STAP 4:

(Geldt alleen als je je onderdak bij ons hebt geboekt)

Het is belangrijk dat je ons jouw aankomst- en vluchtgegevens stuurt. Op deze manier kunnen we de familie of verhuurder informeren en je onderkomen regelen die je hebt gekozen.

Een week voor aankomst sturen wij alle details van de accommodatie.

Hoewel Sevilla openbaar vervoer heeft van het vliegveld naar het stadscentrum, bieden wij ook een dienst van de luchthaven van Sevilla naar jouw onderkomen van deur tot deur. Als je geïnteresseerd bent in deze privé-ophaalservice, laat het ons dan weten.

STAP 5:

(Alleen als je een studentenvisum nodig hebt om Spanje te betreden)

Als je een studentenvisum nodig hebt om naar Spanje te reizen, stuur ons dan een kopie van jouw paspoort. Je dient het totale bedrag van de cursus te betalen om de bevestigingsbrief te kunnen ontvangen voor jouw toelating voor een ​​studentenvisum.

Als de visumaanvraag is afgewezen, heb je recht op een vordering tot terugbetaling van het volledige bedrag (minus een borg van €100,- management fee), dit moet vergezeld gaan van een officiële brief van de Ambassade van Spanje, waarin staat dat het studentenvisum niet is verkregen.

Dit verzoek moet uiterlijk 30 dagen voor de startdatum zijn ontvangen. Na deze datum is het restitutie verzoek niet meer geldig. Zonder dit officiële document wordt er geen restitutie betaald en geen enkel ander document is geldig. Alle bankkosten, in geval van retour, zijn voor rekening van de student.

Het is onze missie om jouw aankomst en verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Aarzel niet om ons iets te vragen, we beantwoorden alle vragen met veel plezier.