Welkom bij ons op school

Giralda Center Giralda Center Spanish House is gevestigd in Sevilla. De hoofdstad van Andalusië. Sinds de oprichting in 1983 ontvangen wij duizenden studenten in onze klaslokalen voor meer dan 30 jaar en helpen hen in hun Spaanse leerproces.

Naast onze taalcursussen Spaans als vreemde taal aan studenten van over de hele wereld, biedt Giralda Center, ook engelse, franse, duitse en italiaanse cursussen voor Spaanse studenten. Dit maakt onze school multi- cultureel wat een toegevoegde waarde is voor onze studenten.

Giralda Center heeft een uitstekende locatie in het centrum van Sevilla: op steenworp afstand van de paleis tuinen “Real Alcazar”, de wijk Santa Cruz, de kathedraal, Giralda en de historische universiteit van Sevilla. Je kunt ons vinden op Menéndez Pelayo 16, één van de bekendste straten van Sevilla. Wij zijn makkelijk te bereiken ter voet, per fiets, bus of metro.

De school is gevestigd in een modern gebouw met 18 ruime klaslokalen, uitgerust met moderne interactieve technologie. De school heeft faciliteiten voor studenten met een handicap. Onze studenten kunnen gebruik maken van de computers en er is gratis WIFI in het hele gebouw. De school die omringt wordt door prachtige tuinen “Jardines de Murillo” beschikt tevens over ruime studie lokalen en een dakterras.

Giralda Center biedt 14 soorten cursussen Spaans, afgestemd op de behoeften van de verschillende studenten profielen. Van algemene cursussen Spaans naar stageplaatsen tot werkervaring, toegang tot de universitiet, op maat gemaakte programma´s voor middelbare scholen en universiteiten, cursussen Spaans voor families, cursussen Spaans en koken, au pair werk, zakelijk Spaans, DELE voorbereidingen en privé cursussen Spaans. De leeftijden van onze studenten variëren van algemene cursussen voor volwassenen vanaf 18 jaar naar cursussen voor tieners en schoolprogramma´s (12-16 jaar).

Onze medewerkers zijn enthousiast en doen hun best de studenten goed te begeleiden met hun cursussen, accomodatie of verblijf in Spanje. Ons doel is dat de studenten zich op hun gemak voelen in een respectvolle en vertrouwde sfeer en hun tijd bij Giralda Center zo produktief mogelijk zal zijn.

Giralda Center

Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Sevilla

Giralda Center Spanish House kijkt uit over de Murillo tuinen en de muur van het paleis Real Alcazar, slechts op steenworp afstand van de universtiteit van Sevilla.

Ons team

Wij houden van wat wij doen en dat maakt het verschil. De docenten van Giralda Center zijn dynamische personen, ieder met een eigen persoonlijkheid, maar zij delen allen dezelfde vier kwaliteiten: energie, roeping, professionaliteit en vernieuwing.

Ervaringen van studenten

Giralda Center in Sevilla is naar mijn mening echt een uitzonderlijke talenschool. In de afgelopen 5 jaar heb ik hier behoorlijk wat vooruitgang geboekt bij het leren van de Spaanse taal. De familiaire sfeer bij Giralda Center is uitstekend….

Heb je vragen aan onze school?

Wij spreken duits, engels, frans,italiaans en meer… vul ons formulier in en wij nemen contact met je op.

Onze accreditaties

Giralda Center is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes, lid van IALC en heeft samenwerkingsovereenkomsten gesloten met veel universiteiten en academische instellingen.

Instituto Cervantes

Universidad de Sevilla
Fedele
Ees
Csn
Español en Andalucía
Instituto Cervantes