Deze cursus is bedoeld voor studenten die aan de Spaanse universiteit willen studeren na de middelbare school (in hun land van herkomst). Giralda Center biedt een speciaal voorbereidings programma aan verdeeld in twee delen: taaltrainingen en een cursus ter voorbereiding op het toelatingsexamen aan de universiteit.
1. TAALTRAINING: Cursus Spaans Intensief ter verbetering van je Spaanse taalvaardigheid tot het vereiste universitaire niveau B2.
2. TAALTRAINING: Een specifieke cursus ter voorbereiding op het toelatingsexamen van de universiteit.Van oktober tot juni.
Voor sommige nationaliteiten waarvoor het toelatingsexamen tot de universiteit niet vereist is kan ook alleen de cursus geboekt worden.
CURSUS SPAANS INTENSIEF + TOEGANG TOT DE UNIVERSITEIT omvat:

20 uur per week cursus Spaans Intensief met een minimum van 16 weken.

Exclusieve voorbereidingscursus toetreding tot universiteit (PAU).

Een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag met vrije tijd en culturele activiteiten.

Deze cursus is beschikbaar op alle niveaus, gedurende het hele jaar.Profiteer van onze flexibiliteit: onze cursussen beginnen elke maandag gedurende het hele jaar. Als je een student bent op het A1 niveau (beginner) raden wij de volgende startdata aan

8 januari. 4 februari. 4 maart. 1 april. 29 April. 3 juni. 1 juli. 5 augustus. 2 september. 30 september. 28 oktober. 25 november.

Cursus Spaans Intensief
+ toegang tot de universiteit

6.500€

6.500€

  • 16 weken cursus Spaans Intensief (2.080€) + 8 maanden PAU (4.420€).
    Totaalprijs: 6.500€

  • Extra week cursus Spaans Intensief: 140€

Giralda Center

Dagprogramma, maandag tot en met vrijdag, vrije tijd en culturele activiteiten in de middag/avond.

Een geweldige kans om Spaanse vaardigheden op te doen terwijl je met andere deelnemers en docenten de ziel van Sevilla leert kennen.
Leren is leuk!