14 soorten cursussen Spaans aangepast aan het profiel van iedere student.
  Al onze cursussen worden aangeboden op alle niveaus: van totale beginners tot gevorderd.
  Maximum 10 studenten per cursus om de kwaliteit van de lessen in de praktijk te garanderen.
  Maximale flexibiliteit: van 1 week cursussen tot een heel schooljaar.
  8 uur/week culturele activiteiten in onze cursusprijs inbegrepen.
  We zijn het hele jaar geopend: start je cursus op een maandag.

Cursus Spaans intensief

Dit is onze meest populaire cursus Spaans intensief. Het is een evenwichtige optie die garant staat voor een snelle vooruitgang in alle aspecten van de Spaanse taal: begripvaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Tergelijkertijd krijg je de mogelijkheid om in je vrije tijd  in de namiddag te genieten van alles wat Sevilla je te bieden heeft.

Cursus Spaans intensief plus

Als je er echt serieus over denkt om Spaans te studeren en meer praktijkervaring wilt opdoen, omvat deze cursus 5 of 10 uur/week extra lessen in de namiddag in zeer kleine groepen. Dit is ook een goede optie voor als je verblijf in Spanje kort is en je het beste uit je tijd wilt halen.

Cursus Spaans Intensief één op één lessen

Combineer de intensieve lessen in de ochtend met de voordelen van de op maat gemaakte één op één lessen in de middag waar je zelf de inhoud beslist.

Cursus Spaans Intensief zakelijk

In deze cursus combineer je onze intensieve cursus in de ochtend terwijl je het algemene gebruik van het Spaans verbeterd , met extra één op één lessen in de namiddag, gericht op zakelijk Spaans: Spaans voor in het bedrijfsleven, recht, medisch of vertalen.

DELE Oficiële Diploma Spaanse taal

Als onderdeel van het Instituto Cervantes, netwerk van erkende centra en lid van FEDELE, is Giralda Center ook onderzoekscentrum voor de DELE diploma examens: wij bieden 2 verschillende soorten cursussen ter voorbereiding op het DELE examen: gecombineerde cursussen gedurende het hele jaar of strikt intensieve voorbereidingscursussen die slechts 2 weken vóór de examendatum zullen aanvangen.

Cursus Spaans één op één

Particuliere één op één Spaanse lessen, beschikbaar gedurende het hele jaar, waarbij jezelf het aantal uren, data en inhoud beslist. Een volledig op maat gemaakte cursus die voldoet aan je specifieke behoeften.

Cursus Spaans Intensief “ A tu manera”

Een geweldige aanvulling op je persoonlijke leerervaring: na je cursus Spaans intensief in de ochtend kun je in de middag extra lessen nemen naar eigen keuze: Kooklessen, flamenco workshops en een culturele onderdompeling zijn enkele opties die we te bieden hebben.

Cursus Spaans Intensief + Stages

De beste manier om je Spaans te verbeteren in een professionele omgeving en tegelijkertijd werkervaring op te doen binnen bedrijven en organisaties in Sevilla op het gebied van: toerisme, hostess, communicatie, recht, medisch, onderwijs, NGO´s en marketing.

Cursus Spaans Intensief + Werkervaring

Spanje is marktleider op het gebied van het hotelwezen, met prestigieuze Spaanse hotelketens wereldwijd. Giralda Center biedt je de mogelijkheid betaalde werkervaring op te doen in het hotelwezen zowel op het vasteland van Spanje als de Balearen en Canarische Eilanden gedurende het hele jaar.

Cursus Spaans voor families

Wij merken dat elk jaar steeds meer en meer families op vakantie gaan naar Spanje en gezamelijk Spaanse lessen nemen. Giralda Center biedt je accomodatie aan naar keuze in het centrum van Sevilla. Wij bieden solide ervaring met aangepaste cursussen Spaans gecombineerd met culturele activiteiten. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Cursus Spaans voor scholen en universiteiten

Giralda Center heeft aanzienlijke ervaring in het organiseren van cursussen Spaans voor scholen, onderwijsinstellingen en universiteiten. Wij organiseren op maat gemaakte programma´s volgens de behoeften van je organisatie of bieden de mogelijkheid de studenten te laten integreren in onze intensieve cursussen Spaans. Wij regelen accomodatie, verzekering, culturele programma´s, reizen en andere diensten die je nodig hebt tijdens je verblijf in Spanje.

Cursus Spaans Intensief + Au pair werk

Deze optie geeft je de mogelijkheid één van onze cursussen Spaans Intensief te volgen in de ochtend en als Au pair te gaan werken bij een Spaanse familie in Sevilla.

Cursus Spaans Immersie in je eigen land

Giralda Center heeft ruime ervaring in het verzenden van zeer ervaren professionele Spaanse docenten naar het buitenland en het uitvoeren van een totale culturele onderdompeling zoals in Spanje ter plaatse.