What is Erasmus+?

Erasmus+ is het EU-programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport in Europa. Met een budget van 14,7 miljard euro geeft het vier miljoen Europeanen de kans om in het buitenland te studeren, ervaring op te doen of als vrijwilliger actief te zijn.

Erasmus+ is een programma dat loopt tot 2020 en allerlei kansen biedt, niet alleen voor studenten. Het is een bundeling van zeven voorgaande programma’s met mogelijkheden voor particulieren en allerlei organisaties.

Meer uitleg over de mogelijkheden en de toelatingscriteria staat in de Programmagids van Erasmus+. Voor enkele gangbare mogelijkheden is ook een indicatief overzicht van het subsidiebudget beschikbaar.

Applicants for Erasmus+ grants

Residents from member countries of the Union which includes citizens from Norway, Iceland, Turkey and Macedonia.

(Source: Oapee)

Grants for Key Action 1

Key action 1 promotes the mobility of individuals for the purpose of learning, supports projects of mobility in the field of scholastic education and training, professional training, higher learning and adult training. Both individuals and educational institutions can apply through its educational center.

Please consult us If you have any questions.

Registration number in the ECAS of Giralda Center

  • Nº PIC: 942340936

Deadline for applicant for Erasmus + 2015 funds

  • 17 of March 2015

This video tells about the Erasmus experience in Seville and is dedicated to all Erasmus students. Filmed and edited by Sur5D.

List of courses that you can apply for:

  • Training courses for teachers of Spanish as a Foreign Language.

  • Spanish courses, either general or in preparation for the DELE.

  • Specific courses for closed groups (universities, institutes or adult education centers).

For more information contact us!

Erasmus +